top of page

GIFTEN, TESTAMENTEN, SPONSORING

Het onderhouden en restaureren van dit waardevol erfgoed is financieel een hele uitdaging. De vzw ontvangt voor bepaalde werken subsidies van Vlaanderen en de Stad Gent, maar moet het grootste deel zelf financieren. Hiervoor dienden de huurgelden van de woningen en kantoren (conventen), en gaat de vzw zware leningen aan bij de bank. De restauratiekost van een woning kan op termijn grotendeels terugverdiend worden door de huurinkomsten, maar de site bevat ook veel straten, muren, nutsvoorzieningen, een kerk, kapel en groothuis waar geen inkomsten tegenover staan.

 

Alle financiële steun van particulieren of organisaties is dan ook bijzonder welkom! 

U kan een algemene gift doen op onze rekening BE65 2900 1689 5296.

Ook het opnemen van onze werking als Goed doel in uw testament of een schenking bij leven doen is een mogelijkheid. We helpen u graag verder met concrete stappen hierin, samen met een notaris.

Ook sponsoring door bedrijven en organisaties is meer dan welkom. We kunnen samen een passende return bespreken. De mogelijkheden van de site in combinatie met de feestzaal laten toe om een pakket met rondleidingen, culturele activiteiten, recepties en dergelijke samen te stellen. 

U kan steeds contact opnemen met

Veerle De Waele

0477/64 86 62

veerle.dewaele@grootbegijnhof.be,

 

of met het secretariaat

09/228 23 08

info@grootbegijnhof.be

bottom of page